Secondhand

Vi på KlaraHem är stolta ägare till två Second Hand butiker belägna i centrala Stockholm. I och med det har vi möjligheten att sätta ett värde på bohag som har ett lägre värde men där mängden gör en skillnad för värderingen. Därav återanvänds det mesta vilket i sin tur bidrar till en bättre miljö och framtid

Värderar, köper & säljer

Vi värderar och köper upp allt från kläder till porslin, glas, keramik eller exempelvis lampor. Därtill även dyrare bohag som konst, antikviteter eller smycken. Detta medför att vi ofta kan erbjuda mer lönsamma offerter till er som söker våra tjänster.

Second Hand butik

Majoriteten av allt som säljs görs via våra Second Hand butiker. I motsats till flertalet aktörer i samma bransch så slänger vi så lite som möjligt. Vi låter istället folk fynda i våra Second Hand butiker.

Behöver ni hjälp med dödsbo?

Att ansvara för ett dödsbo kan vara en oerhört tung och krävande uppgift. På KlaraHem erbjuder vi trygg och professionell avlastning till alla människor som står inför dödsbotömning. Vi ser till att boet tas om hand på bästa möjliga sätt.

Fyll i vårt formulär..

Vad kan vi hjälpa dig med?