Dödsbo Nacka

Respektfulla och högkvalitativa tjänster för dödsbo i Nacka. KlaraHem erbjuder alltifrån tömning av dödsbo till köp av husgeråd eller bohag och dödsbostädning.

Vill du veta mer om vår dödsbotömning i Nacka?

Fyll i vårt kontaktformulär för att få veta mer om de tjänster vi erbjuder. Du kan också välja att maila direkt till info@klarahem.com eller ringa oss på telefonnummer 076-398 77 27.

Vad kan vi hjälpa dig med?

KlaraHem – Tömning av dödsbo i Nacka

Det kan vara mycket ansträngande att, som anhörig, tvingas ta itu med dödsbo i Nacka. I en tid av sorg, och då man vill allt annat än att ha massa måsten, hamnar man i ett virrvarr av uppgifter. Dödsboet i Nacka ska tömmas, städas och möjligen säljas. Till allt detta tillkommer andra nödvändigheter, såsom arvskifte och bouppteckning. Det är för de människor som står inför denna massiva uppgift som vi på KlaraHem finns.

Vår process

Alla de arbeten inom dödsbo som vi på KlaraHem i Nacka utförs anpassas efter specifika behov. Det är helt enkelt vi som anpassar oss efter kundens situation och inte tvärtom. Nedan följer dock några steg som ofta ingår i vår arbetsprocess.

Värdering

KlaraHem genomför en kostnadsfri värdering av bohaget vid dödsbotömning i Nacka. Kunden visar vad som ska behållas och vad som ska säljas, skänkas eller bortforslas. Det som vi på KlaraHem köper upp ger vi en värdering för. Värderingen ligger sedan till grund för ett offert eller ett kostnadsförslag.

Betalning

Naturligtvis varierar värdet på ett dödsbo i Nacka från fall till fall. I flera fall är de föremål som man önskar sälja mer värda än vad våra tjänster kostar. I dessa fall byts rollerna. Då är det vi på Klarahem som betalar för att utföra tömningen av dödsboet i Nacka.

Flyttstädning av sterbhus i Nacka

När man står inför hantering av ett dödsbo i Nacka finns det ett antal regler att förhålla sig till angående städning. Det är viktigt att dödsbostädningen eller flyttstädningen sker på korrekt sätt för att den nya ägaren alternativt hyresvärden ska godkänna denna. För att kunden ska slippa oroa sig för detta erbjuder vi på KlaraHem också städning av sterbhus i Nacka som del av vårt tjänsteutbud. Vi tar på oss fullt ansvar för att städningen genomförs enligt alla regler.

Vår organisation

KlaraHems verksamhet vilar på ett par olika grunder. När företaget startade fanns inte de trygga och högkvalitativa tjänster inom dödsbo i Nacka som efterfrågades. Vi upplevde att många av de aktörer som fanns var oseriösa och att det fanns ett stort behov att fyllas. Sedan starten så har vår organisation utvecklats i många led. Vi har blivit bättre på de tjänster vi erbjuder. Allt fler människor som står inför den tunga uppgiften att administrera dödsbo i Nacka vänder sig till oss. Vi har blivit ett av Nackas mest välrenommerade företag när det kommer till dödsbotömning. Detta är vi mycket stolta över och ser alltid till att utföra arbetet respektfullt och efter kundens behov.

Vill du komma i kontakt med oss direkt? Skriv ett mail till info@klarahem.com, fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss på telefonnummer 076-398 77 27.

Dödsbostädning i Nacka

Behöver du dödsbostädning i Nacka med kort varsel? Inga problem. På KlaraHem skräddarsyr vi en lösning som matchas med dina behov. Tömning av dödsbo i Nacka, flyttstädning eller någon annan tjänst i samband med sterbhus spelar ingen roll. Vi ordnar det du behöver hjälp med.