Dödsbo köpes

På KlaraHem är vi specialiserade på att hjälpa till vid hanteringen av ett dödsbo. I vårt serviceutbud erbjuder vi ett flertal tjänster som underlättar för de som ansvarar för dödsboet. Vi utför helhetslösningar där vi hjälper till med tömning liksom uppköp av bohaget samt flyttstädning av boendet. Önskar ni endast någon av dessa tjänster så anpassar vi oss efter era behov.

När du väljer KlaraHem

Vi är en av de mest erfarna företagen inom vår nisch. Varje år underlättar vi för mängder av människor som står inför försäljning och flytt av dödsbo. När du väljer att anlita oss på KlaraHem så kan du räkna med att det är vi som anpassar oss efter dina behov – Inte tvärtom. Vi utför arbeten med allt från tömning eller bortforsling, till att köpa bohaget i dödsboet och slutligen städa lägenheten inför flytt. Våra tjänster skräddarsys med andra ord helt efter de behov som finns i det specifika fallet.

Gratis värdering

När du säljer ett dödsbo påbörjas vårt arbete med en värdering som självklart är kostnadsfri. Vi ser över bohaget och avgör vad respektive sak är värd. På så vis kan du få en uppfattning om huruvida något är mer värdefullt än du först trott. När du sedan bestämt vad från dödsboet som du vill att vi köper presenterar vi en offert. I offerten framgår tydligt de villkor som gäller om du beslutar dig för att sälja.

Professionellt team

Vi har nämnt det tidigare och nämner det gärna igen. När du väljer KlaraHem så väljer du automatiskt branschens mest erfarna och professionella team. Vi ser till att allt arbete med dödsboet sker på ett respektfullt sätt och att alla krav och behov tillgodoses.

Begär gratis värdering och offert från KlaraHem

Står du inför försäljning av dödsbo? Då har du hamnat rätt. Ta kontakt med oss på KlaraHem så ser vi till att hjälpa dig.