Flytt till särskilt boende

Vi hjälper till att ta hand om allt bohag som inte ska med till det nya boendet samtidigt som vi även hjälper till med att flytta det bohag som ska med till den nya bostaden, om så önskas.
Behöver ni även flyttstädning med garantier, så tar vi även hand om det.

Det bohag, dvs. allt från kläder, möbler, husgeråd, prydnadsföremål, m.m. som lämnas kvar värderar vi och det som för oss har ett värde köper vi upp samtidigt som vi skänker eller bortforslar resterande.

All form av flytt innebär ett visst mått av logistik. Att flytta till särskilt boende tillhör dock ofta en av de mest omvälvande formerna i livet, i synnerhet emotionellt. Att lämna sitt hem för att flytta in i ett boende med såväl personal som medboende. Ofta landar det administrativa arbetet vid flytt till äldreboende på anhöriga. Det är här som vi på KlaraHem kommer in i bilden. Vi hjälper till med omhändertagande av bohag vid denna typ av flytt.

Begär kostnadsfri offert idag

KlaraHem erbjuder kostnadsfria offerter till alla som står inför en bohagsflytt i samband med flytt till särskilt boende. Kontakta oss genom att ringa 076-398 77 27 eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.

Vad kan vi hjälpa dig med?

KlaraHem AB

På KlaraHem har vi specialiserat oss på bohagsflytt av en särskild typ. Vår verksamhet hjälper nämligen personer med flytt då en anhörig har gått bort eller är i behov av hjälp vid flytt till särskilt boende. Varje år vänder sig mängder av människor till KlaraHem för tömning eller bohagsflytt av den här typen. Tack vare omfattande erfarenhet vet vi vad som krävs för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Vid flytt till äldreboende finns många frågor om det praktiska arbetet och vi har svar på dem alla.

Kontakta oss

Vill du veta mer om KlaraHem eller om de tjänster som vi erbjuder? Kontakta oss via telefon på 076-398 77 27, via vårt kontaktformulär eller per mail till info@klarahem.com. Vi är fullt medvetna om att många frågor uppstår vid flytt av bohag till äldreboende eller för dödsbon och rätar hjälpsamt ut eventuella frågetecken samt de tjänster vi erbjuder.