Dödsbo Stockholm

Varje dag ges människor uppgiften att ansvara för sina anhörigas dödsbo eller vid flytt till särskilt boende. Det är ofta en påfrestande uppgift varav en lång rad bitar måste falla på plats. Beslut ska fattas, papper ska skrivas på, dödsboet ska tömmas och sedan säljas. Handlar det om dödsbotömning i Stockholm sker all denna administration och logistik dessutom i en tid av sorg. Tjänsterna hos oss på KlaraHem finns för de människor som behöver stöd i samband med tömning av dödsbo eller flytt till särskilt boende i Stockholm. Hela vår verksamhet vilar på en drivkraft att erbjuda människor den service som de behöver i just dessa situationer.

Vill du veta mer?

Fyll i vårt kontaktformulär för att få veta mer om KlaraHem och om de tjänster vi erbjuder. Du kan också välja att maila direkt till info@klarahem.com eller ringa oss på telefonnummer 076-398 77 27.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Dödsbostädning i Stockholm

För oss på KlaraHem är det viktigt att kunna erbjuda just de arbetselement som våra kunder efterfrågar. Då man står inför tömning av dödsbo i Stockholm är städningen av bostaden ett viktigt element. Därför erbjuder vårt team dödsbostädning i Stockholm till alla som behöver hjälp med det. Vi har många års erfarenhet av denna typ av tjänst. Vår personal vet vad som krävs för att arbetet ska bli utfört på rätt sätt och anpassat till situationen.

Kontakta oss på info@klarahem.com eller telefonnummer 076-398 77 27 för att få veta mer om vår dödsbostädning i Stockholm.

KlaraHem – Hantering av dödsbo i Stockholm

1,5 decenniums erfarenhet av dödsbon i Stockholm har lärt oss mycket. KlaraHem har gått från en liten aktör till en av de mest respekterade i hela regionen när det gäller just detta. Varje år kontaktas vi av mängder av människor som står inför hantering av dödsbon i Stockholm. Under våra år som aktiva har vår organisation och vårt utbud av tjänster utvecklats i många led. Idag kan vi erbjuda såväl dödsbotömning som dödsbostädning av Stockholms absolut främsta kvalitet. Vi vet vad som krävs för att jobbet ska bli gjort på rätt sätt, och vi gör det varje dag. Läs vidare för att få veta mer om vår organisation och de tjänster vi erbjuder inom dödsbo i Stockholm.

Vill du komma i kontakt med KlaraHem direkt?

Maila till info@klarahem.com eller ring 076-398 77 27

Vår organisation

KlaraHem startades på två olika grunder, och dessa grunder vilar fortsatt hela verksamheten på. För det första insåg vi att det fanns ett behov av tjänster specialanpassade för just dödsbo i Stockholm. För det andra upplevde vi att många av de aktörer som då fanns på marknaden var oseriösa. Både utbudet av och kvaliteten på de tjänster som fanns lämnade mycket att önska. Vi ville erbjuda tjänster där kundernas trygghet stod i fokus. Tjänster där den som tog hand om dödsbo i Stockholm kunde känna att vi fanns där hela vägen. Under våra 15 år som aktiva i Stockholm har allt fler människor i behov av tömning av sterbhus vänt sig till oss. Idag har vi egna Second Hand butiker vilket gör att vi även kan värdera saker av lägre värden.

Vår kompetens

Vi har nämnt det tidigare men nämner det gärna igen. KlaraHem har specialiserat sig på en särskild typ av tjänster. Detta innebär således att vår skickliga personal har en oerhört omfattande expertis kring just de tjänster vi erbjuder. Vi är specialister på dödsbo i Stockholm. Vi utför dödsbostädning i Stockholm och ser alltid till att kunden blir nöjd med våra utförda tjänster.

Värdering

Ofta innebär ett dödsbo i Stockholm att det finns en väldig massa föremål att göra sig av med. När du väljer att ta hjälp av KlaraHem i Stockholm vid dödsbotömning genomför vi en kostnadsfri värdering. Det är vanligt att man, vid tömning och försäljning av dödsbo, hittar föremål som är värda mer än man först trott. Vi har över 20års erfarenhet av värdering av alltifrån antikviteter, smycken, dyr konst till porslin glas eller keramik.

Om du vill veta mer om värdering och försäljning av dödsbo i Stockholm – Kontakta KlaraHem på mail via info@klarahem.com ring telefonnummer 076-398 77 27.

Offert/ Kostnadsförslag

Efter värderingen av dödsboet i Stockholm ger vi en offert på de föremål som avses säljas. Som kund får du i lugn och ro ta ställning till ifall du accepterar vårat bud. Ofta kan hela KlaraHems arbetskostnad kompenseras genom försäljning vid dödsbotömning i Stockholm.

För dig som kund

Vi vill alltid att det ska kännas tryggt att anlita oss på KlaraHem. Denna inställning ligger till grund för flera delar av vår verksamhet och våra tjänster inom dödsbo i Stockholm. Garantin vi lämnar på våra utförda arbeten är en sådan del. Vår strävan efter att alltid finnas tillgängliga för frågor och funderingar – både före, under och efter avslutad dödsbotömning i Stockholm – är en annan.

Våra tjänster

Hur kan vi på KlaraHem hjälpa dig? Vi specialanpassar alla tjänster inom dödsbo i Stockholm så att de matchar just dina specifika behov. Nedan hittar du några av de vanligaste tjänsterna vi utför i huvudstaden med omnejd.

Dödsbo köpes/säljes i Stockholm

Vi värderar, ger offerter och köper dödsbon i Stockholm från den som önskar sälja. Detta är en stor och viktig del av vår verksamhet. En tjänst som ofta sparar oerhört mycket tid och kraft åt kunden.

Städning av dödsbon i Stockholm

Vi erbjuder dödsbostädning i Stockholm till alla som väljer att anlita oss. Vår skickliga personal har många års erfarenhet och känner till de hårda krav som finns på just denna tjänst.

Tömning av dödsbo i Stockholm

KlaraHem tillhör ett av få företag i Stockholm som är helt specialiserade på just dödsbotömning. Vi utför de arbetsuppgifter som krävs i varje enskilt fall och lämnar inget åt slumpen.

Bouppteckning

När du anlitar KlaraHem för dödsbotömning i Stockholm hjälper vi till med bouppteckning om så önskas. Detta är något som måste göras så att man får en överblick över allt som tillhör dödsboet i Stockholm.

Vad är Sterbhus i Stockholm?

Ibland kan det vara svårt att hålla isär olika begrepp, och ibland kan begreppen betyda samma sak. Det som oftast kallas för dödsbo kan även gå under namnet sterbhus i Stockholm. På KlaraHem växlar vi mellan dessa uttryck för att alla ska förstå vad vi talar om. Vi erbjuder alltså tjänster inom sterbhus i Stockholm. För de som behöver hjälp med dödsbotömning, dödsbostädning eller försäljning av dödsbo i Stockholm finns vi.

Välkommen till oss.

När du säljer dödsbo via KlaraHem

KlaraHem tillhör ett av de företag i Stockholm med störst erfarenhet av att köpa och sälja dödsbon. Vi vet vad som krävs för ett väl utfört arbete och vi strävar alltid efter att utveckla våra tjänster och vår organisation. Denna strävan har gett oss ett gott rykte som, i förlängningen, gjort att allt fler hör av sig till oss för hjälp. Nu är vi glada att just du har hittat till vår sida. Varmt välkommen till oss!

Behovsanalys

Efter många år i branschen vet vi att behovet av tjänster kan variera kraftigt mellan olika fall. Att köpa eller sälja ett dödsbo i Stockholm kan därför se ut på varierande sätt. I vissa fall så är arbetet av mindre krävande karaktär för oss. I andra fall krävs betydligt mer av oss som företag. Vår uppgift är att se till att kunna erbjuda sömlösa och skräddarsydda tjänster – detta alldeles oavsett vem beställaren är eller hur stort arbetet med att sälja dödsbot är. När du kontaktar oss ser vi till att omedelbart fastslå vilken typ av tjänster som behöver utföras. Vi slår också fast hur stort arbetet kommer att vara – och därmed hur lång tid det kommer att ta – samt när i tiden som arbetet behöver utföras. Vanligen tar vi oss ann uppdrag där vi köper och säljer dödsbo nästan omedelbart.

Detaljerad plan

Redan vid den första kontakten med oss på KlaraHem får du en uppskattning om vad kostnaden för arbetet kommer att landa på. För att däremot kunna göra en mer bestämd prisuppskattning på köpet av dödsbot bokar vi nästa möte på plats. Där kan vår personal stämma av exakt vad som behöver göras och vad det kommer kräva av oss. När värderingen av dödsbot som ska säljas har skett kan vi, tillsammans med dig som kund, sätta upp en plan för såväl omfattning av arbetet och kostnad för detsamma. Beroende på storleken på dödsbot som ska säljas kan priset vi erbjuder komma att variera. Ofta erbjuds ett generöst avdrag på arbetskostnaden i de fall då vi erbjuds köpa stora delar av ett dödsbo.

Utförande

När vi kommit överens om vilken typ av arbete som behöver utföras kör KlaraHems team igång med arbetet. Det kan handla om att vi sorterar och/eller packar föremål i dödsbot som ska säljas. Det kan också, i vissa fall, handla om att vi magasinerar eller på annat sätt organiserar föremål. Som kund hos KlaraHem kan man också få hjälp med städning av dödsbot som ska säljas. Detta sker efter att dödsbot är tömt och bortfraktat.

Återanvändning och återvinning

Även de föremål i dödsbot som inte kan säljas ser vi till att ta hand om på bästa sätt. I vissa fall kan det handla om att vi skänker bort sakerna till personer eller organisationer som kan ha nytta av dem. I andra fall kan det helt enkelt handla om att vi kör sakerna till en återvinningscentral. Detta sker naturligtvis i nära dialog med kunden som säljer sitt dödsbo till oss.