Dödsbo köpes

På KlaraHem är vi specialiserade på att hjälpa till vid hanteringen av ett dödsbo. I vårt serviceutbud erbjuder vi ett flertal tjänster som underlättar för de som ansvarar för dödsboet. Vi utför helhetslösningar där vi hjälper till med tömning liksom köp av dödsbo samt flyttstädning av boendet. Önskar ni endast någon av dessa tjänster så anpassar vi oss efter era behov.

När du väljer KlaraHem för köp av dödsbo

Vi är ett av de mest erfarna företagen inom vår nisch. Varje år underlättar vi för mängder av människor som då ett dödsbo ska köpas upp eller flyttas. När du väljer att anlita oss på KlaraHem så kan du räkna med att det är vi som anpassar oss efter dina behov – Inte tvärtom. Vi utför arbeten med allt från tömning eller bortforsling, till att köpa bohaget i dödsboet och slutligen städa lägenheten inför flytt. Våra tjänster skräddarsys med andra ord helt efter de behov som finns i det specifika fallet.

Dödsbo köpes med gratis värdering

När du säljer ett dödsbo påbörjas vårt arbete med en värdering som självklart är kostnadsfri. Vi ser över bohaget och avgör vad respektive sak är värd. På så vis kan du få en uppfattning om huruvida något är mer värdefullt än du först trott. När du sedan bestämt vad av dödsbot du vill ska köpas presenterar vi en offert. I offerten framgår tydligt de villkor som gäller om du beslutar dig för att sälja.

Professionellt team inom köp och sälj av dödsbon

Vi har nämnt det tidigare och nämner det gärna igen. När du väljer KlaraHem så väljer du automatiskt branschens mest erfarna och professionella team. Vi ser till att allt arbete med dödsboet sker på ett respektfullt sätt och att alla krav och behov tillgodoses.

Dödsbo köpes?

Då har du hamnat rätt. Ta kontakt med oss på KlaraHem så ser vi till att hjälpa dig.

Bouppteckning vid dödsbo

När en person avlider är det många saker som sker. Den allra första är förstås att känslan av sorg hos de efterlevande infinner sig. Ofta väntar en svår tid för de som stått nära personen men tyvärr stundar också en hel del logistik. Då en person avlider är det mycket som ska tas om hand.

Dödsbot ska köpas och säljas, om det så är av en professionell firma som Klarahem eller av de anhöriga själva. Men det är inte allt. Bouppteckningen är också en process som ingår i alla lägen då dödsbo köpes, säljes eller flyttas. Som tur är så kan den som ställs inför denna uppgift och som anlitat Klarahem anlita vårt team för detta. Vi ställer upp och hjälper till med den ofrånkomliga bouppteckningen i samband med att vi köper dödsbo. Såhär går det till:

Dödsbo köpes och bouppteckning genomförs

Låt oss gå in på det väsentliga: Vad innebär egentligen en bouppteckning? Det innebär att man går igenom avlidnes skulder och tillgångar. För att kunna göra detta krävs det förstås att man gör en uppskattning om vad bohaget är värt. Fördelarna med att ta hjälp med bouppteckning av en firma som Klarahem är flera.
  1. Anhöriga får möjlighet att sörja och en av flera logistiska uppgifter lättas från axlarna
  2. Man kan räkna med att allt går rätt till. Klarahem är en certifierad professionell firma som hjälpt till då dödsbo ska köpas och säljas under många år. Bouppteckningar görs således dagligen
  3. Man sparar en väldig massa tid. Även här slår vi ett slag för erfarenheten i branschen, och betonar att vårt team tillhör ett av landets främsta när det kommer till just den här typen av arbeten

Dödsbo köpes och bouppteckning genomförs

Priset baseras huvudsakligen på två olika komponenter. För det första utgår det ifrån storleken på det dödsbo som ska köpas. Ju fler saker som vårt team måste ta itu med, desto längre tid kommer det förstås att ta. Vi vill däremot betona att vi erbjuder en av landets mest effektiva tjänster till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

För det andra så baseras priset på bouppteckning på hur mycket tid som värderingen tar. Vissa dödsbon som köpes är förhållandevis enkla att värdera. Det kan exempelvis handla om ett bohag vars möbler, inredning och annat enkelt kan värderas med hjälp av ett tränat öga. En annan typ av uppdrag kräver betydligt mer av oss som företag som köpt dödsbot. Det kan handla om materiella ting som är komplicerade att sätta värde på och som därför måste få ta längre tid.

Dödsbo köpes, säljes, töms och städas

På Klarahem erbjuder vi helhetslösningar för alla människor som vänder sig till oss. Dessa innebär att vi åtar oss de moment som kunden önskar då dödsbo ska köpas och säljas. Allt börjar med en första kontakt där du talar om för oss vad du behöver hjälp med. Vi skräddarsyr en lösning utifrån dessa behov och presenterar en offert.

Vi värderar och köper dödsbon. Vi säljer dem, tömmer dem och slutligen städar dem då behov finns. Hur kan vi hjälpa just dig?

Gratis offert!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar dig.